Δελτία Τύπου & Ανακοινώσεις

26/02/2018

Εκδηλώσεις Κοπής Πίτας – 1ης Γιορτής ημέρας υγείας εργαζομένων της ΕΔΑ ΘΕΣΣ

Ανακοίνωση

Εκδηλώσεις Κοπής Πίτας – 1ης Γιορτής ημέρας υγείας εργαζομένων της ΕΔΑ ΘΕΣΣ

 

Σε εξαιρετικό κλίμα με την παρουσία του συνόλου των εργαζομένων της ΕΔΑ ΘΕΣΣ – σε Θεσσαλονίκη και Θεσσαλία, πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις για την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το έτος 2018 και την 1η γιορτή της ημέρας υγείας των εργαζομένων της ΕΔΑ ΘΕΣΣ , την Πέμπτη 22/02/2018 στην αίθουσα εκδηλώσεων  “Enrico Matteiστη Θεσσαλονίκη και την Παρασκευή 23/02/2018, στην αίθουσα εκδηλώσεων  “Αναστάσιος Πεπονής” στη Λάρισα.

Στις εκδηλώσεις παρευρέθηκαν, στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΔΑ ΘΕΣΣ κ. Βενέτης Μπούρας, και στη Λάρισα η αντιπρόεδρος κα. Σοφία Δημογιάννη, οι οποίοι αφού καλωσόρισαν όλους τους παρευρισκόμενους, μετέφεραν  τις ευχές των μετόχων της Εταιρείας, τονίζοντας την ικανοποίηση τους για τα πεπραγμένα της απερχόμενης χρονιάς, προσδοκώντας σε ίδια αλλά και καλυτέρα αποτελέσματα για την νέα χρονιά.

Εν συνεχεία το λόγο πήρε ο Γενικός Διευθυντής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, κ. Λεωνίδας Μπακούρας, ο οποίος αναφέρθηκε στην έμφαση που δίνει η ΕΔΑ ΘΕΣΣ στην Υγεία και την Ασφάλεια γεγονός που καταδεικνύεται και από την πλήρη απουσία ατυχημάτων κατά το 2017.  Ακολούθως προχώρησε σε μία σύντομη αποτίμηση του έτους 2017 που ήταν απολύτως επιτυχημένη, καθώς  η Εταιρεία κατάφερε όχι μόνο να πραγματοποιήσει με επιτυχία τον νομικό διαχωρισμό της αλλά και να προετοιμαστεί για την πλήρη απελευθέρωση αγοράς φυσικού αερίου από 01/01/2018. Επιπλέον, υλοποιήθηκαν με επιτυχία ο εγκεκριμένος προϋπολογισμός της εταιρίας και οι νέες συνδέσεις φυσικού αερίου ανήλθαν σε 18.795 σε νέες και υφιστάμενες περιοχές,  καθώς και η εισαγωγή νέων τεχνολογιών όπως η σύνδεση απομακρυσμένων περιοχών με την χρήση τεχνολογίας συμπιεσμένου φυσικού αερίου (CNG). Τέλος, ο κ. Μπακούρας, τόνισε ότι η διοίκηση της εταιρείας, στέκεται δίπλα στον εργαζόμενο, προσφέροντας του ένα ιδανικό εργασιακό περιβάλλον με προγράμματα εκπαιδεύσεων καθώς και αξιοκρατικά συστήματα αξιολόγησης.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα παραβρέθηκαν επίσης ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαρισαίων, κ. Δημήτριος Τάχος, ο πρόεδρος του ΤΕΕ Κεντρικής & Δυτικής Ελλάδος, κ. Παπαγεωργίου Νικόλαος και εκπρόσωποι από τους συνδέσμους υδραυλικών των τεσσάρων νομών, οι οποίοι με τη σειρά τους  υπογράμμισαν τη σημαντική συμβολή του φυσικού αερίου στην ποιοτική αναβάθμιση και ανάπτυξη του δήμου, και ευχήθηκαν η νέα χρονιά να είναι ευτυχισμένη, δημιουργική,  με αλληλεγγύη και να πραγματοποιηθούν οι στόχοι  και οι προσδοκίες που έχει θέσει η εταιρεία.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων έγινε και η ετήσια βράβευση παιδιών εργαζομένων της Εταιρείας, τα οποία αρίστευσαν ακαδημαϊκά κατά το προηγούμενο σχολικό έτος. 

Οι βραβευθέντες ήταν:  

  1. Καμά Ειρήνη,  του Δημητρίου και της Μαγδαληνής,  
  2. Μπαλτατζίδου Αναστασία , του Δημητρίου και της Ιωάννας,
  3. Νούλα Κωνσταντίνα, του Αθανασίου και της Αικατερίνης,
  4. Παπαφωτίου Άννα Κάρμεν, του Γεωργίου και της Ρόζας,
  5. Πατρώνη Αλεξία-Μαρία, του Ιωάννη και της Μαρίας,
  6. Παυλίδου Βαρσαμίνα, του Παναγιώτη και της Ευλαμπίας.

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΑΕΡΙΟΥ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε