Δελτία Τύπου & Ανακοινώσεις

08/11/2017

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΑΙΑΣ - ΧΟΡΤΙΑΤΗ

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΑΙΑΣ - ΧΟΡΤΙΑΤΗ

 

Η Εταιρεία Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης-Θεσσαλίας Α.Ε. (ΕΔΑ ΘΕΣΣ), ενημερώνει ότι θα πραγματοποιηθεί έκτακτη προσωρινή διακοπή της παροχής φυσικού αερίου στη Δημοτική Κοινότητα ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ του Δήμου Πυλαίας - Χορτιάτη την ΤΕΤΑΡΤΗ 08/11/2017 με εκτιμώμενες ώρες 10:00-13:00.

Οι έκτακτες εργασίες εκτελούνται στο πλαίσιο της εκτέλεσης αναβάθμισης του Δικτύου Διανομής φυσικού αερίου, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Κεφάλαιο 5 του Κώδικα Διαχείρισης Δικτύου Διανομής Φυσικού Αερίου (ΦΕΚ 487/Β/20-02-2017).

Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών, προβαίνει στις ανωτέρω εργασίες, προκειμένου να τροφοδοτηθούν με Φυσικό Αέριο οι περιοχές της Εξοχής και του Χορτιάτη.

Παρακαλούνται οι καταναλωτές στη Δημοτική Ενότητα ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ να μη προβούν σε καμία χρήση φυσικού αερίου στο εν λόγω διάστημα και να κλείσουν τις βάνες μετά το μετρητή, ώστε  να μπορούν να θέσουν την εγκατάστασή τους σε λειτουργία με ασφάλεια μετά την επανέναρξη της παροχής.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, ο καταναλωτές μπορούν να απευθύνονται στο Τηλεφωνικό Κέντρο της ΕΔΑ ΘΕΣΣ στο 11 150.

            

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΑΕΡΙΟΥ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε.