Δελτία Τύπου & Ανακοινώσεις

04/11/2020

Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ «έρχεται» στο σπίτι σας για την υπογραφή της Σύμβασης Σύνδεσης με το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου

Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ, για την αποφυγή του συγχρωτισμού των πολιτών στα Γραφεία Εξυπηρέτησης, εφαρμόζει ηλεκτρονική υπηρεσία Ε-Contract, για την απομακρυσμένη υπογραφή των Συμβάσεων Σύνδεσης με το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου.

Με την υπηρεσία αυτή, η σύνδεση του ακινήτου των καταναλωτών με το ενεργό δίκτυο φυσικού αερίου γίνεται πιο εύκολα από ποτέ, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για την παραλαβή και αποστολή της σύμβασης σύνδεσης και των σχετικών εγγράφων.

H εφαρμογή E-Contract, δίνει στους καταναλωτές την δυνατότητα να συνάψουν Σύμβαση Σύνδεσης σε 4 απλά βήματα:

1. Αφού διαπιστωθεί η δυνατότητα σύνδεσης του ακινήτου με το φυσικό αέριο, ο καταναλωτής ενημερώνεται από την ΕΔΑ ΘΕΣΣ για τα απαιτούμενα έγγραφα και λαμβάνει την προσφορά σύνδεσης στο δίκτυο του φυσικού αερίου.

2. Ο ενδιαφερόμενος, υποβάλει ηλεκτρονικά τα σχετικά έγγραφα στην ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα της Εταιρείας (www.edathess.gr/econtract), καταχωρώντας τον μοναδικό αριθμό της προσφοράς σύνδεσης στο δίκτυο φυσικού αερίου.

3. Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ ελέγχει τα έγγραφα και προγραμματίζει την υπογραφή της Σύμβασης Σύνδεσης απομακρυσμένα και ανέπαφα.

4. Ο καταναλωτής λαμβάνει από την ΕΔΑ ΘΕΣΣ με courrier τη Σύμβαση Σύνδεσης προς υπογραφή στη διεύθυνση που επιθυμεί, χωρίς να χρειάζεται να μεταβεί στα κατά τόπους Γραφεία Εξυπηρέτησης.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετική με την ηλεκτρονική υπηρεσία Ε-Contract, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την ΕΔΑ ΘΕΣΣ στα τηλέφωνα 11 150/ 2310 584444.

Διασφαλίζοντας την προστασία του κοινωνικού συνόλου, η Εταιρεία συνεχίζει αδιάλειπτα τη λειτουργία της και προσφέρει πάντοτε ποιοτικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου προς τους καταναλωτές της, με ασφάλεια και υπευθυνότητα.