Δελτία Τύπου & Ανακοινώσεις

17/09/2019

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος η ΕΔΑ ΘΕΣΣ κατά την 84η ΔΕΘ

 

Με επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της ΕΔΑ ΘΕΣΣ στην 84η ΔΕΘ καθώς αθρόα ήταν η προσέλευση επισκεπτών στο Περίπτερο της Εταιρείας καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης.

 

Εκπρόσωποι της πολιτικής σκηνής, αρχών, φορέων, του τεχνικού κόσμου, έμπειρα στελέχη του τομέα της ενέργειας αλλά και πλήθος πολιτών είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη δραστηριότητα της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, το Πρόγραμμα Ανάπτυξης για την επέκταση του δικτύου διανομής σε νέες και υφιστάμενες περιοχές και το επενδυτικό πλάνο της Εταιρείας για την επόμενη 5ετία.

 

Το τελευταίο σαββατοκύριακο της έκθεσης, 14-15/09/2019, η ΕΔΑ ΘΕΣΣ, μεταξύ άλλων, υποδέχτηκε τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, κ. Κ. Αγοραστό, τον Δήμαρχο Πυλαίας- Χορτιάτη, κ. Ι. Καϊτεζίδη, τον Πρόεδρο ΦΟΔΣΑ Κ. Μακεδονίας,  κ. Μ. Γεράνη, τον βουλευτή Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Β. Κόκκαλη, τον Πρόεδρο της ΟΒΥΕ, κ. Δ. Βαργιάμη, τον Πρόεδρο Συνδέσμου Υδραυλικών Ν. Τρικάλων, κ. Ν. Βαλομάνδρα, και παλαίμαχους αθλητές της Β. Ελλάδος.

 

Εισπράττοντας τις θετικότερες εντυπώσεις του κοινού και γεμάτη ενέργεια, η                 ΕΔΑ ΘΕΣΣ συνεχίζει δυναμικά το έργο της και βρίσκεται πάντοτε δίπλα στους καταναλωτές με συνέπεια και αξιοπιστία.

 

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΑΕΡΙΟΥ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε.