Δελτία Τύπου & Ανακοινώσεις

02/05/2018

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΔΑ ΘΕΣΣ ΣΤΟ 29ο MONEY SHOW

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΔΑ ΘΕΣΣ  ΣΤΟ 29ο MONEY SHOW

 

            Σε συνέχεια των ιδιαιτέρως πετυχημένων διοργανώσεων των προηγούμενων ετών, διεξήχθη και φέτος στη Θεσσαλονίκη το 29ο Πολυσυνέδριο “Μοney Showαπό τις 27 έως τις 29 Απριλίου  2018, στο ξενοδοχείο Hyatt Regency,  υπό τη συνδιοργάνωση του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, με θέμα «Νέα Οικονομία – Νέα Εποχή».

H Εταιρεία Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας Α.Ε. (ΕΔΑ ΘΕΣΣ), για ακόμα μια χρονιά συμμετείχε δυναμικά με stand στο Πολυσυνέδριο καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας του, ενώ τα αποτελέσματα της παρουσίας της Εταιρείας ήταν άκρως επιτυχημένα καθώς οι εκπρόσωποι της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, παρείχαν αναλυτική ενημέρωση στους ενδιαφερόμενους και επισκέπτες του stand για τα οφέλη του φυσικού αερίου και την ασφάλεια των εγκαταστάσεων.

Στην κεντρική εκδήλωση του 29ου Πολυσυνεδρίου “Μοney Showπου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Απριλίου 2018 με κεντρικό ομιλητή τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σωκράτη Φάμελλο,  καθώς και με τη συμμετοχή Αρχών, Φορέων και άλλων επιχειρήσεων της Βόρειας Ελλάδας και της Θεσσαλονίκης,  παρευρέθηκαν ο Γενικός Διευθυντής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, κ. Λεωνίδας Μπακούρας, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, o κ. Βενέτης Μπούρας, το μέλος του Δ.Σ. της ΕΔΑ ΘΕΣΣ κ. Παντελής Μάνης, καθώς και άλλα στελέχη και εκπρόσωποι της εταιρείας.

Επιπλέον, στο πλαίσιο των εργασιών του χρηματο-οικονομικού Πολυσυνεδρίου, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27 Απριλίου 2018 ημερίδα με θέμα «Ανάπτυξη Ενεργειακών Υποδομών και Υπηρεσιών», η οποία διοργανώθηκε από το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και το Ενεργειακό Βήμα Νοτιοανατολικής Ευρώπης, στην οποία μεταξύ των εισηγητών φορέων της αγοράς συμμετείχε ο Διευθυντής Ανάπτυξης & Νέων Συνδέσεων της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, κ. Μιχάλης Στεργιόπουλος ο οποίος αναφέρθηκε στα αποτελέσματα και στο Πρόγραμμα Ανάπτυξης της Εταιρείας.

 

 

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΑΕΡΙΟΥ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε.