Δελτία Τύπου & Ανακοινώσεις

19/09/2018

Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ σέβεται και προστατεύει το περιβάλλον Νικητές Πρωτότυπου Διαγωνισμού Ζωγραφικής

   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ σέβεται και προστατεύει το περιβάλλον

Νικητές  Πρωτότυπου Διαγωνισμού Ζωγραφικής

Οι νικητές του «Πρωτότυπου Διαγωνισμού Ζωγραφικής» που διοργάνωσε η ΕΔΑ Θεσσαλονίκης Θεσσαλίας, στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και με θέμα την Προστασία του Περιβάλλοντος, το Σάββατο 9 Ιουνίου 2018 είναι οι: Άγγελος Πιτένης (10 ετών), Βασίλης Γατσέλης, (6 ετών) και Εβίνα Τζαβέλλα (4 ετών).

Τα έργα των νικητών επιλέχθηκαν ανάμεσα σε 100 περίπου έργα, που ζωγράφισαν παιδιά ηλικίας 4 – 10 ετών σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην πλατεία Ταχυδρομείου Λάρισας.

Τα έργα έκρινε τριμελής επιτροπή αποτελούμενη από τον ζωγράφο κ. Αντώνη Καρακοσταντάκη, την ζωγράφο κ. Άννα Τσάτσαβου και την  εκπρόσωπο της ΕΔΑ ΘΕΣΣ κ. Ευθυμία Καλογήρου.

Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ, επιβράβευσε την προσπάθεια των παιδιών απονέμοντας στον καθένα από τους τρείς νικητές χρηματικό έπαθλο αξίας 100 €.

Την καλλιτεχνική επίβλεψη και το σχεδιασμό της εκδήλωσης επιμελήθηκε η «Δημιουργική Πόρτα», και ο χώρος διαμορφώθηκε και διακοσμήθηκε με έργα παιδιών που θέμα είχε: «Ο Πλανήτης Γη». Όσα παιδιά διαγωνίστηκαν, δούλεψαν χωρισμένα σε ηλικιακές ομάδες με ξεχωριστό θέμα εργασίας για κάθε ηλικία, με συγκεκριμένα υλικά και τεχνοτροπία. Οι μικροί μας φίλοι που παρευρέθηκαν, εικονογράφησαν σε καβαλέτα από χαρτοκιβώτια, μηνύματα για τους τρόπους προστασίας του περιβάλλοντος.

Η ολοκλήρωση της εκδήλωσης, μεταφέρει θετικό κοινωνικό μήνυμα, για την μέγιστη σημασία που έχει η προστασία του Περιβάλλοντος, η οποία  είναι ευθύνη και προνόμιο όλων μας.

 

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΑΕΡΙΟΥ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε.