Δελτία Τύπου & Ανακοινώσεις

Λ. Μπακούρας: Eνεργειακή απόδοση, ψηφιοποίηση και βιωσιμότητα των υποδομών «αντίδοτο» στην ενεργειακή κρίση και οδηγός στην ενεργειακή μετάβαση

Στην κρίσιμη σημασία ανάπτυξης υποδομών που θα παράγουν προστιθέμενη αξία στο παρόν αλλά και στο μέλλον επικεντρώθηκε κατά την ομιλία του ο Γενικός Διευθυντής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, κ. Λεωνίδας Μπακούρας στην ημερίδα της voria.gr με θέμα «Ενεργειακή κρίση & Βόρεια Ελλάδα: Προκλήσεις, ευκαιρίες και προοπτικές». Κεντρικοί ομιλητές της διοργάνωσης ήταν, μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Κωνσταντίνος Σκρέκας και η Γενική Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πόρων, κα Αλεξάνδρα Σδούκου.

Το Μεγαλοχώρι του Δήμου Τρικκαίων και η βιομηχανία ΒΙΟΣΕΡ εντάσσονται στο δίκτυο διανομής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ

Με απόλυτη συνέπεια στις δεσμεύσεις και τον αυστηρό προγραμματισμό της Εταιρείας, το Μεγαλοχώρι του Δήμου Τρικκαίων καθώς και η βιομηχανία ΒΙΟΣΕΡ με ετήσια κατανάλωση 2 εκατ. Nm3, εντάχθηκαν στο δίκτυο διανομής φυσικού αερίου της ΕΔΑ ΘΕΣΣ στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

To Φυσικό Αέριο στο Διμήνι του Δήμου Βόλου

Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ ενημερώνει ότι σήμερα Τρίτη 25/10/2022, πραγματοποιήθηκε η αεριοδότηση του δικτύου διανομής στη Δημοτική Κοινότητα Διμηνίου του Δήμου Βόλου.

To Φυσικό Αερίο στo Μεγαλοχώρι του Δήμου Τρικκαίων

Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ ενημερώνει ότι σήμερα Τρίτη 25/10/2022, πραγματοποιήθηκε η αεριοδότηση του δικτύου διανομής στη Δημοτική Κοινότητα Μεγαλοχωρίου του Δήμου Τρικκαίων.

Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ συνεχίζει την αναπτυξιακή πορεία της

Συνέντευξη του Γενικού Διευθυντή, κ. Λεωνίδα Μπακούρα, στο εφημερίδα "Το Βήμα" την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022.

Εκδήλωση: Περιφερειακά Προγράμματα ΕΣΠΑ 2021-2027

Εκδήλωση: Περιφερειακά Προγράμματα ΕΣΠΑ 2021-2027

Αντιμετώπιση Ενεργειακής Κρίσης - Συναντήσεις Εργασίας της ΕΔΑ ΘΕΣΣ με Τεχνικούς Φορείς και Χρήστες Διανομής

Στο πλαίσιο ενίσχυσης της αποτελεσματικής συνεργασίας και των συντονισμένων δράσεων για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις εργασίας της ΕΔΑ ΘΕΣΣ με τους Τεχνικούς Φορείς και τους Χρήστες Διανομής (Εταιρείες Προμήθειας).

Τροφοδότηση των νέων περιοχών στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης

Συνέπεια στις δεσμεύσεις του Προγράμματος Ανάπτυξης της ΕΔΑ ΘΕΣΣ

Ποδοσφαιρικό «τουρνουά μνήμης» γεμάτο αστέρες του παρελθόντος στο Αλκαζάρ

Η δέσμευση της ΕΔΑ ΘΕΣΣ να ενσωματώνει την εταιρική κοινωνική ευθύνη στις δράσεις της, γίνεται για μια ακόμη φορά πράξη ως χορηγός στη διοργάνωση του 1ου τουρνουά Μνήμης μαζί με τον Δήμο Λαρισαίων και την Περιφέρεια Θεσσαλίας, για να τιμήσουν όλους εκείνους τους ανθρώπους που έφυγαν άδικα από την ζωή και ήταν μέλη της ομάδας της ΑΕΛ.