Δελτία Τύπου & Ανακοινώσεις

24/02/2022

Κοπή πίτας της ΕΔΑ ΘΕΣΣ

Τίμησε με την παρουσία του και την ευλογία του ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, κ. Βαρνάβας, την κοπή της πίτας της ΕΔΑ ΘΕΣΣ για το 2022 στα κεντρικά γραφεία της Εταιρείας.

Με αφορμή την εκδήλωση, ο Σεβασμιότατος αναγνώρισε τον καθοριστικό ρόλο της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, στην αναβάθμιση των περιοχών όπου δραστηριοποιείται καθώς το φυσικό αέριο αποτελεί ένα ασφαλές οικολογικό και εύχρηστο καύσιμο το οποίο στηρίζει διαχρονικά την κατ’ οίκον οικονομία.  Παράλληλα εξήρε το πολυσχιδές έργο της Εταιρείας, η οποία με τη στιβαρή διοίκηση και το προσωπικό της, συμβάλει στη μετατροπή της ευρύτερης περιοχής σε ένα δυνατό πυρήνα ενεργειακών εξελίξεων και στην ανάδειξη της Θεσσαλονίκης ως ενεργειακή πρωτεύουσα των Βαλκανίων.

Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ μεριμνά ώστε να μην αλλοιώνεται το κοινωνικό της πρόσημο,  ιδιαίτερα εν τω μέσω οικονομικών, υγειονομικών και κλιματικών προκλήσεων δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Λεωνίδας Μπακούρας. Ο Γενικός Διευθυντής τόνισε ότι μέσα από τη πολυετή της διαδρομή και στηριζόμενη σε γερά θεμέλια, η Εταιρεία κατάφερε να αναδείξει τις αρετές που πρεσβεύουν οι άνθρωποι της υπηρετώντας τη βέλτιστη επιχειρησιακή λειτουργία.

 

Όντας ενεργό μέλος της κοινωνίας, η ΕΔΑ ΘΕΣΣ συνεχίζει να εξελίσσεται και να υπηρετεί τις ίδιες αρχές και αξίες αναπτύσσοντας τόσο την επιχειρησιακή της δραστηριότητα όσο και το κοινωνικό της έργο.  Στο πλαίσιο αυτό, η Εταιρεία στοχεύει διαχρονικά στην συνεχή αποδέσμευση προστιθέμενης αξίας, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των ενδιαφερόμενων μερών, με πολλαπλά οφέλη τόσο για την κοινωνία όσο και για το περιβάλλον στις περιοχές της Αδείας της.